Filmhuus - Historische Kring Westervoort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Filmhuus

Agenda

woensdag 8 november - Filmhuus
Huize Vredenburg, Klapstraat 112, Westervoort
Vanaf 19.30 uur

The Zookeeper´s Wife, een waar gebeurd verhaal over hoop en vertrouwen in een wereld van angst tijdens de Tweede Wereldoorlog in een Poolse dierentuin.

'The Zookeeper's Wife' vertelt het waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi's het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck.
In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op het spel zet.

Deze door Niki Caro geregisseerde film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Diane Ackerman. Dit bijzondere verhaal maakt ongetwijfeld diepe indruk bij iedereen.
In de film schitteren acteurs Jessica Chastain, Johan Heldenbergh en Daniel Brühl, maar volgens recensenten zijn vooral de scènes met dieren een waar lust voor het oog.
Iedereen is vanaf 19.30 van harte welkom in Huize Vredenburg.
Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis.
De hoofdfilm start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze om wat lekkers te drinken.

Tickets:
U kunt uw kaartjes hier reserveren, of bij Kulturhus De Nieuwhof.
Ze kosten 5 euro per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof.

Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.

Extra voordelig naar de film?
Vanaf nu is de jaarkaart voor 2018 te koop! Met een jaarkaart kun je in 2018 maar liefst tien keer genieten van de meest bijzondere films voor slechts 45 euro. Kom ook naar de film en neem je vrienden of familie mee naar deze gezellige avondjes uit in Westervoort.
Een jaarkaart is hier te bestellen.

Historische Kring Westervoort @2018      Bijgewerkt op 5-1-2018

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu