Agenda Historische Kring Westervoort - Historische Kring Westervoort

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Agenda Historische Kring Westervoort

Agenda

donderdag 12 december - Moes Aete
Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11
Aanvang 19.30 uur
De leden van de dialectgroep van de Historische Kring Westervoort beklommen De Bult van Natuurmonumenten om de monumentale moesstronken vast te leggen voor de eeuwigheid.
Niet voor niets is het thema tijdens het Moesaete dit jaar dan ook " ’n Bult MOES ! "

Moesaete wordt voor de 23e keer door de dialectgroep van de Historische Kring Westervoort georganiseerd en wordt gehouden op donderdag 12 december a.s. in Zalencentrum Wieleman.
De avond bestaat uit het eten van traditionele moes die volgens een geheim recept van de chef-koks Martin en Martijn Wieleman is bereid. Na de Moes wordt de avond ingevuld door getalenteerde inwoners van Westervoort, die het dialect als smeermiddel gebruiken in hun voordrachten.

Op maandag 18 november a.s. vanaf 20.00 uur, is de kaartverkoop in huize Vredenburg, Klapstraat 112 in Westervoort.
De kaarten kosten €18,00 per stuk.
Voor de leden van de Historische Kring is de prijs € 15,50 per stuk. Per lid zijn twee kaarten voor die prijs beschikbaar. Maar wil men meer kaarten kopen, dan kan dat ook. Dan betaalt men net als niet-leden voor die kaarten € 18, - per stuk.
Vanaf 19 november zijn de kaarten (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar bij zalencentrum Wieleman à € 18, - per stuk.


Wijzigingen voorbehouden.

Om u zo snel mogelijk te kunnen informeren over ingelaste lezingen en/of activiteiten van de HKW willen wij graag beschikken over uw e-mailadres.

Mail dit even door naar leden@hkwestervoort.nl   
In samenwerking met de Stichting Kunstkring worden er enkele malen per jaar exposities van werk van erkende kunstenaars gehouden zowel in de bibliotheek als in Vredenburg.

Daarnaast zijn er nog enkele exposities per jaar onder andere van de HKW zelf en mogelijk andere groeperingen en clubs in Vredenburg.
Ook zijn er regelmatig concerten van beperkte omvang op een aantal zondagmiddagen.

Op onze pagina Agenda Huize Vredenburg is dit altijd na te lezen.
Alle lezingen in Huize Vredenburg zijn voor iedereen toegankelijk. Gratis voor leden. Overige belangstellenden betalen € 2,50
.

Historische Kring Westervoort @2019      Bijgewerkt op 12-11-2019

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu